Huset

Huset

Dette velindrettede stenhus opført i 2005 byder på hele 120m2 bolig anlagt på 1204m2 grund, omgivet af skøn natur i rolige omgivelser. Huset ligger placeret for enden af blind vej, hvilket giver mulighed for at børnene kan færdes frit.

Huset fremtræder lyst og varmt med hvidmalede vandskurede vægge. Her er brændeovn og gulvarme overalt. Velisoleret hus, der holder godt på varmen og kan bruges hele året. En luft til vand varmepumpe sørger for en ekstrem billig opvarmning af huset, både brugsvand og varme.

Moderne og velmøbleret hus med alt i inventar. Stor stue med stort vinduesparti hvilket giver et fantastisk lysindfald.

Er man løbet tør for gode ideer kan man surfe på nettet efter seværdigheder, spisesteder, udflugtssteder, etc. på den lynhurtige gratis tilhørende internetforbindelse. En effektiv måde at kombinere ferie og arbejde på.

Fuldt udstyret moderne køkken med masser af køkkenredskaber, hårde hvidevarer (varmluftsovn, glaskeramiske kogeplader, mikrobølgeovn, køl/frys og opvaskemaskine) , brødrister, el-mixer, kaffemaskine og el-kedel.

Fra køkkenet er der adgang til overdækket terrasse belagt med herregårdssten. Den 40m2 store sydvendte terrasse giver rig lejlighed til at være ude og nyde varmen. En terrassevarmer sørger for varmen langt ud på aftenen.

Flot og velmøbleret stue med moderne og pæne møbler, der er kombineret med spiseplads og i forlængelse med køkken. Stuen indeholder TV, DVD, digital parabol receiver med Canal Digital abonnement, CD og radio med sourround.

I det store lyse badeværelse hvor lyset kan dæmpes, frister et boblende spa. Gennem en glasdør er der direkte adgang til husets sauna. I et mindre badeværelse kan en dukkert under bruseren også gøre underværker.

På husets store overdækkede terrasse findes en kæmpe massiv træbænk, hvor måltiderne kan nydes. Et bord og nogle stole kan dog godt flyttes ud i haven for bedre at nyde aftensolen.

Børnene kan bruge rigtig mange timer med at lege i den store sandkasse, gynge på gyngerne eller lege i det overdækkede legetårn. Legetårnet består af rutchebane, klatrevæg og et rat.

Området omkring Helberskov består af en enestående natur fyldt med vilde dyr, såsom rådyr, fasaner, harer, egern og en masse fugle. Hvis man er heldig kan mange af disse dyr ses tidlig om morgenen fra vinduet.

Er man til fiskeri kan dette nydes enten fra molen i Helberskov eller fra kanten af havet ud mod Kattegat.

Den fineste børnevenlige sandstrand findes i nærheden af feriebyen Øster Hurup godt 6km fra Helberskov.

Husdyr i huset er tilladt.

Links

Dette luksus sommerhus er eksponeret på nedenstående hjemmesider.

Ferienhausmiete

Sommerhuseprivat

Godsommer

10 personers sommerhus til leje